Lördagslistan

Favorit…
plagg: Min pappas motorcykelhalsduk. Den har följt mig sedan jag var bebis. Både runt huvud och hals.

låt: Min största favorit är nog Wintersong - Ronan Keating. Egentligen en så fruktansvärt tråkig artist men låten är så sjukt fin.

fik: Man kan ju inte annat än älska systrarna Olsson i Göteborg, eller det italienska Biachi i Stockholm. Annars i Jönköping är det Johans café. Oslagbart.

klubb: Jag och mina kpmpisar har dansat på Olearys det senaste året så det är ju nuvarande favoriten. Men Big Bongo när det är riktigt roligt så slår det allt.

Olearys.

artist/band: Red hot chili peppers är det enda band som jag har lyssnat på alla album till och gillat dem, så det blir nog dem.

man: Pappa

kvinna: Mamma

djur: Spookie

inredning: Hemma hos mig är det så mycket färger och ingenting går egentligen ihop, men det är så mixat så det funkar. Sånt gillar jag.

Jag hatar: Killar som taffsar för mycket på krogen, barnfattigdom, kommunister och choklad.

Jag älskar: min familj, sura godisar, tv-serier, superhjältefilmer, min bumlinglampa.

Jag brinner för: att göra något riktigt riktigt bra när jag tycker något är superkul! Ta tex konsten, att måla och göra grejer i lera är sjukt kul alltså går jag in för det. Eller jobbet, jag har aldrig haft ett roligare jobb så därför satsar jag stenhårt på att bli bäst. Eller iallafall så långt som det går.

Jag kan dö för: min bror och syster.

Jag trodde aldrig: att jag skulle klara att bo själv. När Toni flyttade ut så kändes det som om världen skulle gå under. Så kändes det tills för två månader sen drygt, då fick jag äntligen ihop mitt liv och tänkte att det kommer att gå bra.

Jag vill tro: att det alltid kommer gå bra för alla i livet.

Jag hoppas: att det kommer bli så i mitt liv som jag alltid har önskat det.

Bästa…
ligget: har man nog inte haft än...
festivalen: Emmaboda 2010. Jag och Marcus sov sked i vårt lilla tält och jobbade i entren där vi träffade jobbiga människor som ville köra ut streetchurch. Fick gröna clownnäsor. En kille drog i min och släppte så att jag fick värsta röda märket på näsan, aggressivitet nästa. Annars drack och rökte vi för mycket och åt pizzastrutar klockan fyra på morgonen.

Jag, Marcus och Liw.
Det här är en typisk gör-er-så-fula-som-möjligt-bild. Gröna näsor och fula miner. Jippi! Jag visar upp en cocacola också för jag och marcus var påväg till vårt jobbskift och då skulle vi (helst) vara nyktra.

bilden:

skivan: Plans - Death cab for cutie
lägenheten: min egen.
julen: För något år sedan var hela min familj utan jag sjuka. Vi brukar ha hela släkten hos oss så vi var bara själva. På kvällen var alla andra trötta så jag åkte till min kompis och vi snackade problem och lyckligheter hela kvällen och natten. Underbart.
sommaren: Har inte haft någon sommar som jag har tyckt varit sådär jättebra. Men denna sommaren jobbade jag mycket mer än vad jag har gjort innan och då uppskattade jag verkligen den lediga tiden jag fick med vänner och familj.
hösten:
När jag gick sista året på gymnasiet och jag tyckte allt var skitbra.
resan: Den senaste Åre-resan. År 2008. Jag och Liw bodde i ett eget rum och vi var typ äldst på lägret. Vi orkade inte bry oss om småungarna utan var mest med oss själva och åkte de grymmaste åken man någonsin kan uppleva.

När jag var 16 ville jag: Hann jag ändra mitt framtida yrkesval femtusen gånger och hade krossat ett hjärta och fått hjärtat krossat i loppet av fyra månader.

När jag var 20 hade jag precis: hoppat av högskolan efter ett halvår och kommit på att sitta vid en dator en hel arbetsdag inte var något för mig.

Världens fulaste bild. Jag bjuder på den.

När jag var 10 fick jag: inte en egen häst som jag önskade mig varje år.

När jag var 25 åkte jag: /åker jag: till en destination jag inte har upplevt än. Kanske Japan.

När jag var 30 ville jag: /vill jag: helst redan ha funnit min plats i livet. Men man kan ju inte planera allt.

Jag kommer aldrig: att låta en annan människa trycka ned på mig och gå ostraffat därifrån.

Jag kommer alltid: stå upp för mina egna åsikter och drömma om bebislukt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0