AUGUSTI till SEPTEMBER


AUGUSTI:
Willowland spelade in sin första musikvideo och jag kunde såklart inte missa att göra min del. Jag började virka. Jag ritade mycket och var väldigt kreativ.


SEPTEMBER:

Familjen hade besök utav en valp, och gjorde sig påminda om att en valp är väldigt påfrestande. Spookie fick ingen uppmärksamhet och var tjurig hela dagen. Jag färgade mitt hår rött, nu har nästan all den färgen försvunnit. Jag och Toni köpte vår lägenhet och började planera. Jag klädde om min gammelfarmors sypall.


OKTOBER:
ÄNTLIGEN så flyttade vi till lägenheten! Det var en fin månad oktober, massa fint väder och oranga löv. Vi var även på Ebbas dop i Halmstad.


NOVEMBER:

Familjen var i Stockholm för shopping och äta god mat, självklart ett besök på Grill Ruby min favorit. Sen åkte vi på spa, Vann spa, uruselt besök pga av dålig service men vi fick ett tillgodobesök. Bestämde mig för utställning i början av december så målade nästan varje dag. Jag köpte en krubba på erikshjälpen och gjorde en Jesushörna.


DECEMBER:

Köpte en kuk utav Johanna på folkhögskolan. Hade min utställning och det gick bra. Slutade första terminen. Fick ett Wii utav Toni i julklapp och har suttit framför tvn sen dess.

finisar


String




Pappa var här för en stund sen och satte upp min stringhylla och telefonhylla som jag köpte för någon vecka sen. Nu är allt i den på plats med. Min Jesushörna har fått flytta i en kartong för att göra plats åt allt inför imorgon.
Även i söndags var familjen här och satte upp min BUMLING-lampa som jag fick i julklapp av päronen ♥ Den är så fin och är typ det finaste i hela lägenheten, tom finare än soffan.

JANUARI till JULI


JANUARI:
Jag och Toni var uppe i Ludvika efter nyår, firade att Linda blev 3o och Toni gjorde sin andra tatuering. När vi kom hem var vi kattvakter i några veckor när svärmor var i Thailand. Familjen åkte till Stöten och Toni lärde sig åka snowboard.


FEBRUARI:
Jag och Toni var riktigt "pariga" och skaffade oss varsin likadan telefon, iphone såklart. Vi åt på resturang endel gånger och mycket mer hände inte den månaden.


MARS:
Jag fyllde systemet och hade fest. Fick hem DET ORANGA(?!) KUVERTET! Fy fan vad gammal jag kände mig då.


APRIL:
Hela familjen och morfar åkte en vecka till Gran Canaria för att sola och äta och dricka aldelles för mycket. Päronen fyllde år och några dagar efter det snöade den 21a april. Var i Linköping för första gången. Pappa blev tillräckligt gammal för att skaffa Harley.


MAJ:

Kom in på Mullsjö folkhögskola och var glad och lycklig. Fick en grej för origami och vek fåglar. Firade Tonis bror uppe i Ludvika. Klippte av håret jättekort.


JUNI:
Skaffade ett fadderbarn. Började simma på rosenlund med Liw två gånger i veckan resten av sommaren. Var med bröden och plockade lupiner. Midsommar firades me världens bästa fest hemma hos Hanna. Gjorde ett fotojopbb till Henrik och Christina med hennes mage.


JULI:
Hade världens finaste våffelkväll med Liw♥ Spookie och jag gjorde uppror mot posten i Jnytt. Toni skaffade sin gröna golf. Liw fyllde arton och det firades med partaj :D Toni coh jag fotades av Annie och senare åkte jag och marcus till Emmaboda. Kom hem färefter med världens mest smutsiga hår.

Julafton





Firade som vanligt julafton hemma hos päronen med hela tjocka släkten. Pappa var såklart tomte. Tradition är att baka julgodis några dagar innan och jag satt och kämpade med marsipan i två timmar. Knytkalas är dte med och eftersom jag inte bor hemma längre får jag göra min del och jag kan inte laga mat så jag gjorde efterrätten, en pannacotta som blev för hård men sjukt god.

Lägenhetsvisning 3

Mina nya kompisar som jag köpte på Erikshjälpen.


Toaletten


Mitt smink och endel av alla smycken får ligga i glasskålar. Alla från second hand förutom den stora gröna som är Ittala.


Ny ängel i hallen.

Wii

 

Tydligen har jag varit väldigt snäll i år så Toni gav mig ett Nitendo Wii i julklapp, ett rött såklart! Har tyckt att det vita är så fult så ville inte ha det. Rött är perfekt!
Hann spela en omgång mario innan jag åkte till päronen igår. Har längtat ihjäl mig efter att spela. Så nu får jag äntligen spela, ifred också eftersom Toni är ute. Jag går inte ut på juldagen detta år eftersom det har varit astråkigt alla(två) andra år.
Jag och Toni åkte även idag förbi mellandagsrean på Mediamarkt och köpte ett spel till.

Imorgon ska jag och min väldigt saknade vän Marcus shoppa kläder på Monki som har 75% ♥


Kuken




Har köpt mitt första konstverk. Jag är faktiskt riktigt nöjd. Det är en tjej som går på samma skola som jag som har gjort den. Den heter Kuken, enligt henne.

Lennon igen

Idag pågår det Lennonhyllningar överallt. Klassen kör hyllningen på Lingon. Alla i klassen ställer ut varsin tolkning utav Lennon. Tar nog bilder och hoppas på att jag lägger ut dem imorgon.

Lägenhetsvisning 2





Mitt soffområde. Där just nu står det en tresitsig soffa och fyra fåtöljer, kan inte bestämma mig för vilka.
Just nu står också massa blommor där som jag fick på vernissagen.
Sista bilden är min svamphörna. Billiga svampar från Iems. Och mina favorit-inpirationes-böcker.

Ett till i-landsproblem.



Har vikat hela kvällen ör att få dessa jädrans godisar att bli perfekta. Fick till två exemplar. Blir ganska onöjd med båda. Det är till för att det ska bli en godisskål till en släkting.

Lägenhetsvisning 1

Jag har varit dålig och inte visat min lägenhet än. Vi börjar med en del utav dem så kommer resten sen.

Det här är den mer möblerade delen av hallen.
Mina nya tavlor / Byrå ärvd av min gammelfarmor / Glasskålar Village

Pappa köpte denna skylt/tavla till mig second-hand. Passar tydligen mig.

När man går lite längre in ser det ut såhär. Tapeten satt där när vi flyttade in. Tavlorna har min farfar gjort när han levde. Och min awesome-porttelefon går ju inte att glömma.

Tapeten!

Sen går man till vänster och då blickar man in i köket. Där står det alltid lite disk och skåpen är fyllda med porlin och fynd från second-hand.

Några av second-handfynden och lite nytt.
Första flaskan Iems / andra second hand / tredje har mamma haft / kryddgrejerna second hand

En liten hylla i köket som jag har satt mina bakgrejer i.
Muffinsskålar Ullared /

Här kommer bara loppisfynd. Kökshandukar, plåtburk och min fina teservis.


Så nästa del kommer väl snat..

Saker jag gör när jag är sjuk








Igår var jag sjuk. Men ibland önskar jag att kreativiteten också kunde bli sjuk. För jag är precis lika keativ när jag är sjuk som att jag är frisk. I-landsproblem. Men jag orkar oftast inte måla så jag måste göra något lättare för hjärnan. Jag var på Granit förra veckan som ÄNTLIGEN har kommit till Jönköping. Lite dyrt ibland men underbar affär! Jag köpte stämplar därifrån som är lite enklare att använda än de från Westers. Utnyttjade även mina 3d-ramar från ikea. Tryckte stäplarna på vanlig linneduk. Lite dyrt men jag får så himla mycket spill över. Även 3d-kuddarna kom till användning etersom jag ville få ut duken ifrån plattan.

Utställning!


Så missa inte det!

Påväg


Den här är också MYCKET BÄTTRE i verkligenheten. Bläääääää för min kamera. Vill ha en ny.
Såklart är även denna med på söndag och resten av utställningen.

Lennon


Usch färgerna är inte alls så i verkligen...

Denna gjorde jag idag. Enbart idag. Är lite stolt över mig själv att jag lyckades göra en tavla på bara en skoldag. Vi ska ha en utställning nästa vecka för att hylla Lennons död för trettio år sedan. Detta är mitt bidrag.
Finns endast på utställingen på vernissage.

Höststorm


Finns på utställningen på söndag! 11.00!!

RSS 2.0