NagellackSom iallafall mina kompisar vet så går jag aldrig med omålade naglar. Det är ingefär som att inte bära kläder för min del, jag känner mig helt naken. Detta är min samling just nu. Är inne mycket på väldigt mycket färg. Ett tag för något år sedan hade jag lika många flaskor fast i olika rosa nyanser men det här är ju betydligt roligare.

Mitt internet har inte fungerat den senaste veckan därav den oerhört dåliga uppdateringen.

Born this way - cover


You are the only exception


Blyerts

Ballonger


MandasarBilder från i lördags när jag och Amanda hade förfest och rökte vattenpipa för att senare dra till Olearys. Himla fin kväll ♥

Jag och Johanna
Fikade med Johanna ikväll på Claras. Hon hade hört att det fanns massa snygga killar där haha. Det fanns det inte x)

Tisdagar

 

Denna dag var Liw, Angelica och Denise hemma hos mig och käkade jordgubbar. För jordgubbarna kostade femton spänn litern på hemköp. Sjukans billigt. Efter en stund var Angelica och Denise tvungna att gå men Liw stannade kvar så att vi kunde ta igen lite tid. Liw har blivit dålig på att ta sig tid haha men jag älskar henne iallafall♥ Så vi satt och pratade om alla de där fina minnena man aldrig tänker på och sjöng Håkan-låtar med skrållande halsar. Magiskt men tragiskt. Den flickan gör mig väldigt lycklig. Hon får mig att fatta saker som jag aldrig fattar själv.


Gårdakvarnar och skit

Efter skolan var Toni på besök. Jag tvingade honom att följa med till stadsparken eftersom det var alldeles för fint väder för att sitta inne. Jag hade även hört rykten om att vitsipporna hade kommit upp, och ett sådant fototillfälle vill man ju inte missa. Vi hade tänkt att köpa glass och längta efter sommaren, men jag glömde mina pengar hemma så vi satte oss på det lilla berget vid grillplatsen med utsikt över nästan hela staden. Många ord blev sagda och jag tänkte på Håkans låt "Gårdakvarnar och skit". Håkans fina låtar kommer alltid vakna till liv på våren.
Jag och Toni promenerade tillbaka och hämtade pengar och gick till Ica. Glass är så bäst.

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Vi tre på Oleary's


Amandax2&Hanna♥
Vi tre är aldrig fel.

Jävla vilken kul kväll det var igår!
I torsdags hade jag varit på Karlssons och träffat Amanda. Hur länge som helst jag träffade henne. Jag bjöd med henne till Hanna igår på förfest och sen krogen. Även Sofia och Johanna var med på förfesten men de drog till Harrys istället. De drog tidigare och då dansade vi tre till alla våra klassiker på högsta volym.
Swingfly spelade skivor och bättre dj än honom får man leta efter. Det var längesen man var ute och kände att all musik var bra. Efter en halvtimme inne på Oleary's så försvann Hanna så jag och Amanda rockade dansgolvet själva resten av kvällen.
Det var som att uppleva vintern och våren 2009 på nytt. Helt sjukt!

Amanda och jag fick inte nog av kvällen från igår så det blir utgång igen. Denna gången förfest hemma hos mig med vattenpipa och vin. Fina fisken!


Silversmide


Foton tagna med min Canon G12.

Hela helgen har jag silversmideskurs tillsammans med mamma och hennes två kompisar. Det är så sjukt kul men vilken lång process det är. Denna ringen gjorde jag på två tillfällen, frågan är bara vad jag ska göra imorgon.

Sk9


Äntligen fungerar internet igen

Förra fredagen hade Sk9 sin release på sitt nya album. Sjukt bra spelning och jag vill fortsätta berömma Walter för att han spelar trummor så sjukt bra. Men Lk och Ronnie får såklart också lite kärlek.

Wouldn't trade it for the world


Blyerts.

Vernissage
Bakis och helt slutkörd vaknade jag kl åtta av väckarklockan på morgonen igår. Sen var det vernissage från tio till två. Mina fötter var trötta sen kan jag lova. Det kom inte jättemycket folk men det var inget vi hade räknat med. Vi la inte så mycket tid på marknadsföringen tyvärr :( Efteråt gick jag med Hanna och päronen till Kaffe och åt världens bästa pizza som är bakad i stenugn. Fint.

RSS 2.0