Idag

 

I förrgår köpte jag en basker. Känner mig som en fransman, eller en konstnär från Monte-mart(eller hur det nu stavas). Skulle gärna vilja ha en röd filthalsduk osm är lika röd som mitt favvoläppstift.
Nu blir det lunch med mamma!


Oskars Sundbyberg


Akryl på duk.

Min Vintervärld.Jag ÄÄÄÄÄLSKAR vinter! Men bara om det är snö och kallt, annars är det botten.
Nu tittar jag ut genom fönstret är det snö, och då blir det så där ljust och fint trots att det är kolsvart. Den molniga himlen har fått en konstig brun, gul, lila, svårt-att-beskriva-färg men den är ju så fruktansvärt fint!
Jag vill till skidbacken nu!
Sen så är Spookie världens sötaste på vintern när päronen lägger pläden i soffan och han gnyr på en om man tar hans plats. Också när man kastar snöbollar någonstans och han dyker ner i snön för att hitta den.

Min Jesus-hörna

Jag gillar inte julpynt särskillt mycket. Jag vill inte ha en stjärna i fönstret eller en adventsljusstake, jag vill ha en krubba och en gran. Sen är jag nöjd.

Jag köpte krubban, ljusstaken och spegeln på secondhand, ljusslingan Ikea, ängelgloben Iems, hyasinten och ängelkortet har mamma gett mig och teckningen är från Liw.

Bara krubban där såg så tomt ut så jag fyllde på med massa saker jag hade hemma plus ljusslingan som jag köpte idag på Ikea. LÖÖV.

Jag har nog aldrig varit så stolt över något jag har gjort i inredningsanda.

AhjärtaT av Annie GrunditzFoto: Annie♥

Gratis Spotify PremiumReklam.

Så alla vill väl ha GRATIS Spotify Premium där man slipper alla reklamavbrott. Då kan man även ha Spotify i sin mobil. Asbra. Gör så här: Klicka på den här LÄNKEN! Då kommer ni till sidan där ni kan skaffa det gratis!
Sjukt bra.

Kungligt besökFrår igår lunch tills imorse har jag och Toni haft besök utav Spookie. Min bästa gris som jag har saknat så mycket sen jag tog mitt pick och pack och flyttade.
Därför ska jag nu göra en lista med nästan alla saker jag saknar med att inte ha Spookie hemma:

- När han på morgonen tar någon av min eller Tonis plats i sängen, beroende på vem som går upp först.
- Varje helgmorgon kommer han och väcker en genom att slicka på örat och ansiktet när han tycker att man har sovit för länge.
- När han suckar i sömnen och hans läppar fluffar sig.
- Att varenda gång man kommer hem så viftar han nästan av sig svansen för att han blir så glad.
- Och så kan man då säga "Puuuss" så hoppar han upp och pussar en på näsan.
- För att inte tala om hans glada fnysningar när man kommer hem. Kärlek♥
- Hans valpögon när han kollar på en efter att man har gjort ett försök att få ner honom från soffan.
- När han skäms och lutar så mycket mot en att man nästan trillar.

vår
Ett alfabet.

Igår köpte jag tydligen den "nya tidens stämplar" enligt Wester's. Det är små gummistämplar som man sätter på en plastskiva(bild två). Och sen tar lite färg på och sätter på pappret. Jättefint ♥
Och min lillasyster ville också vara med. Hon hälsar att jag är bäst.


Fult som stryk


Akryl på golvpapp.

I onsdags fick vi göra självporträtt som en uppgift. Vi fick bara använda tre färger, jag valde brunröd, ultramarin och vit. Uppgiften gick ut på att inte känna sig begränsad med begränsat material. Den första bilden är gjord med palettkniv och den andra med en moddlare(målarpensel typ för er som inte vet, jag visste inte innan).
Fult som stryk men lärofyllt.

Clown


Akryl på duk.

En tavla som jag har gjort här hemma. Ibland är jag för rastlös när jag kommer hem. Det är då något sånt här skapas. Det är jag som clown. Egentligen är jag en liten clown inombords, men bara en liten liten clown. Som älskar att måla!

Tidig jul
Igårkväll gjorde jag och Toni tidig julmat, eller en variant. Jag orkade inte köpa fisk till janssons så det blev vanlig potatisgratäng och det blev vanliga Felix-köttbullar. Innan värmde vi glögg och åt pepparkakor och skumtomtar.
Lagom till vårt "julfirande" kom ju snön idag, fiiiiina fisken (när man är inomhus haha).
Idag såg jag och Toni även Saw 3d. Jag kallar mig lite av ett Saw-fan men den här absolut sista(finally!) filmen var inte bra någonstans. Handlingen hade tappat lite av sin kvalité och inte så mycket blod som man hade hoppats.
Vi drog oss dit och tillbaka i snön, jag hade mina fake-uggs och jag har inte varit så kall på många vintrar. Just nu sitter tofflorna på.

Om migNamn: Amanda Sandberg
Född: 19900305
Bor: Jönköping
Gör: Pluggar keramik på Mullsjöfolkhögskola och jobbar på McDonalds.
Intressen: Måla, fota, promenera, och prata överdrivet mycket i telefon.Vann


Från lördag till söndag var vi på Vann spa för att fira Vivans 65 årsdag. Vi åt god mat, kopplade av, badade och drack drinkar.

Nagelblåsare


Spegel Second hand och nagelblåsare från Urban outfiters.

När jag var i Stockholm förra helgen köpte jag en nagelblåsare för en hundring. Tyckte det var ett nödvändigt köp, så mycket som jag målar mina naglar. Men sen nu har jag kommit på att jag målar ju först högra och sen vänstra handen, när jag har målat klart den vänstra har ju den högra torkat. MEn jag tvångsanvänder den lite bara för att den är så himla söt och rolig.

RSS 2.0