Patrik&Sofie II

Här kommer favoritbilden med Patrik och Sofie. Har massor av bilder kvar att redigera och det är så himla svårt att välja bort vissa, andra vill jag nästan fälla en tår till för att de blev så fina, typ denna.

Patrik&Sofie


SofieYou and me have seen everything to see from Bangkok to CalgaryFotade Patrik och Sofie idag inför Sofies bal. Jag är väldigt nöjd eftersom det blev bestämt denna morgon och jag hade ingen tid att förbereda spots eller något annat, kamerans batteri sjöng nästan på sista versen. Vi valde stadsparken där det var massa fina smörblommor. Mer bilder kommer såklart!

Maj 2011


FRONT


Foto: Marcus Appelberg

Efter veckors arbete av idéer, skräp och tårar så fick jag äntligen till tre tavlor till Front.
Marcus och Anna har gjort ett jättebra jobb med utställningen och i fredags var det äntligen dags för vernissage. Det kom mycket folk och det fanns alltid någon rolig att prata med. Vid tio stängde caféet och vi plockade iordning och gick vidare till Bongo. Synd att sådana här grejer inte händer oftare.

.


Tar äntligen tag lite i mitt liv!


Har suttit i några timmar och knopat, funderat och äntligen tagit tag i att göra mig en hemsida. Ingen komplicerat mer än att jag gör den i iweb, mac's egna web-program.

En kall dag i december

Fotade Elin och hennes kompisar med deras hästar en kall dag i december. Jag hade feber men tog mig ut eftersom jag hade lovat. Tre timmars kämpande med huvudvärk och hästar som inte riktigt ville stå stilla, men ett resultat som jag är nöjd med.

Bästa brudarna i stan!


Liw, Helena, Annie och jag. Helt oslagbart.
Vi har tillsammans hängt ihop sedan jag gick i ettan på gymnasiet. Det var år sedan vi träffades alla tillsammans men vi har lika kul fortfarande.
Det blev prat på bryggan, sedan till Waynes för kaffe och tillslut en runda på stan.
Vi skulle alla ses oftare tycker jag ♥

Äntligen vår!


Ny design


Om ni inte ser så uppdatera F5

Instaspam XDe senaste veckorna har det varit väldigt mycket upp och ner. Jag har haft de lyckligaste stunder och samtidigt känt ångest över en hel del saker, bla utbildning och att veta att man faktiskt blir gammal... Även om jag inte är så gammal än. Jag försöker alltid vara en positiv och glad människa, eller jag är en positiv och glad människa men på det senaste har det gått utför, så jag ursäktar mig om jag har varit lite på sniskan.

RSS 2.0