After work och second hand.























































Erik på Ny reklam på after work.


I fredags var jag på min första after work. Det innehöll charader, bowling och ostbricka. Gottgott. Tyvärr mådde jag dåligt så tillbringade kvällen hemma med en chipspåse. Legend of the seeker och Stargate Universe är ju inte heller het fel. Jag borde oftare vara hemma på fredagar och kolla på tv, allt bra är då.


Eller vet du det?!

Erikshjälpen på solåsen och ekhagen och Bra&Begagnat besöktes idag utav mig och Toni. Jag tycker själv att jag gjorde riktiga fynd. Det jag var ute efter var en ny byrå att ersätta min tvbänk med. Det hittade jag också. För ynka 95 spänn!! Som vanligt hittade jag endel billiga grejer som man egentligen inte behöver men som man bara var tvungen att köpa.
Men när jag besökte toaletten på kungsporten på fick jag syn på tavlan på bilden. Jag kände mig verkligen värdefull när jag kissade i toan och inte utanför. Vilken grej jag gör för miljön. Vet ju självklart att det är ett bibelord men det kändes väldigt ironiskt just då.

Puta med läpparna, lägg huvudet på sne och le lite. Sådär ja!



Gris.

Ny hatt från Hm och nya solisar från Gina.

Remember me



En till sådandär klassisk tjejfilm som jag och Liw såg igår. Det var en kille i hela salongen, och han satt framför oss och suckade när alla tjejer sa "ååh jag vill också ha honom" eller "snyft". Jag skulle inte heller vara han i den biosalen. Varje gång Rob gjorde nåt gulligt/sött/sexigt/oväntat så hördes det ett stort stön i hela salongen utav alla tjejer som tänkte "varför har inte jag honom för?!".
Det jag gillade mest med filmen var att dess handling ofta inte gick ut på hans handlingar utan mer på hans känslor till att älska/hata/hämnas etc. Det var speciellt och de hade fått till det riktigt bra. Rob gör denna filmen så mycket bättre än Twilight, den här filmen är mycket mer att spela ut än att vara en kall vampyr. Iförsig så ÄLSKAR jag Twilight men han gör denna filmen bättre. Lite tråkigt dock att man kunde förutspå slutet litegrann och sen fem minuter inan slutet så fattade man exakt hur det skulle ske.

Men den får 4 av 5 hallon iallafall. Jag är generös.

Pyssel



Fotografier ska sitta i album och illustartioner i ramar!
Nej men jag gillar det. Ser fint ut att visa upp det man gör. Även om detta är den enda som är i en ram just nu.

Fisköga



Photo Booth


Haha gris.

Lycka är Strumpor med inbyggda tår...




Dessa strumpor måste vara gjorda för extra kreativa människor. Precis som Happy Socks.

Systemetfirande










Arbetsprover.


Detta är Moa. En blankt svarthårig tjej med gulliga klänningar och fina svanörhängen.


Jag ritar och söker inspiration till mina arbetsprov, det kommer att ta lång tid tror jag. Men jag gillar det. Det ger en mycket att måla. Speciellt gillar jag arbetsprover där det står "illustrera ta en paus", då får man massa saker i huvudet. Gillar inte när det står "skicka med tre valfria teckningar". DET ÄR BESLUTSÅNGEST PÅ HÖG NIVÅ!
Porträttet är inget arbetsprov.

Checklista

- Shoppinglista
- Frågor
- Placering
- Ritat utan konturer. Tog lång tid, suck.
- Lyssnat Salem Al Fakir på Spotify. Kommit fram att jag inte gillar han alls, förrutom hans melodifestivalbidrag.
- Pussat lite på Toni, annars blir han inte glad ju ^^

Min musik

http://farm3.static.flickr.com/2357/1799365784_7038e2b8b6.jpg

cause you're the storm that I've been needing
and all this peace has been deceiving
I like the sweet life and the silence
but it's the storm that I believe in


Några tycker att om inte hela albumet är bra så är det inget att lyssna på.
Vissa lyssnar bara på enstaka låtar.
En del gillar all sorts musik.
Kanske en stor del gillar att lyssna på allt på en gång.


Men JAG är en såndär musikperson att jag ofta har tre till fem artister och album jag lyssnar på samtidigt, och när jag har tröttnat på dem så byter jag musik. Kanske det beror på att något nytt som har kommit eller att jag upptäcker någon gammal bra artist.
Nu tex så lyssnar jag sjukt mycket på Lady Gaga, Timbaland, Peter Jöback och gamla disneyklassiker. Men allt som jag lyssnar på har ju sin orsak:
Lady Gaga: Sjukt grym partymusik och hon gör ju ALL musik. Man tröttnar aldrig.
Timbaland: Lyssnar på hans nya album Shock value II vilket jag tycker är mycket bättre än det förra.
Peter Jöback: Han var med i melodifestivalen vilket var en sjukt bra låt och gillar även hans äldre musik.
Gamla Disneyklassiker: Av en slump så lyssnade jag på "en helt ny värld" med Jöback och lyssnade jag sen på de andra. Väldigt bra när man är kreativ och lite busig.

Men just idag har jag återupptäckt ett band som jag lyssnade på på högstadiet. THE CARDIGANS. De var som Lady Gaga är för mig idag. Avlyssnade utan och innan. Underbart!
Glömmer ibland bort endel artister eftersom jag byter så tvärt.
Men jag har även artister som jag alltid lyssnar på. Exempel på dem är Ronan Keating, Bryan Adams, Westlife, det tillfälliga radioskvalet, Paramore och en viss del Green day.


Macbook pro


Gör som de andra som är macbook-ägare. Börjar med en egobild i photo booth.

Hämtade min nya dator igår som jag har fått utav mamma och pappa i 20års present.
Har inte överfört alla bilder än och ps och il får man väl vänta lite med.
Men jag är jätteglad iallafall!

Eclipse

JAG TROR JAG DÖR! MEN BARA LITE!
På trailern står det att den har premiär den 30e juni. Hoppas den bara har det i Sverige då med.
Trodde jag skulle få vänta tills i november...

Music in my ears...

Sen jag och Toni blev tillsammans har musiken varit ett litet problem när vi sitter vid våra datorer, nu har vi löst det!
Varsina hörlurar så var problemet löst!
OYES!

Din Allmänna Pension


Jag känner mig inte alls gammal just nu?!
Det är 45 år tills jag ska pensionera mig.
Det är lika länge som min mamma och pappa har levt.
Det är nästan ett halvt sekel.
Jag känner mig väldigt redo att pensionera mig just nu.

Läppstift

Jag HATAR verkligen läppglans. Jag har försökt att använda det flera gånger men det funkar inte för min del. Det är klabbigt och man kan inte pussas med det heller.
Men jag har aldrig använt läppstift och provade det första gången idag. Asbra! Blir nog en flitig användare utav det i framtiden. Detta är väldigt rött men har fler neutrala färger.
Dessutom syns det ju när jag pussar Toni ;)
Använder Elisabeth Arden.

Toni♥Amanda


Sådär för nästan för ett år sedan...

LÄNK

Kärlek


Den STORA dagen i bilder

FRÅN MAMMAS KAMERA.
Fortfarande så ska man inte väcka mig tidigt på morgonen. - Mina fina Cup Cakes.
Jag, mamma och Gustav. - Toni och jag.
Mumsar på muffins. Hanna och jag. - Gustav.
Toni och Marcus. - Toni med Marcus glasögon.

Den STORA dagen

Toni och Marcus är nästan som tvillingar i glasögon.
20 år i fredags. Jag är ingen tonåring längre. Jag måste betala läkar- och tandläkarebesök. Min prövotid på körkortet går ut om 3 månader. Jag får köpa alkohol på Systembolaget. Vad är det mer?
Min dag firades först med frukost på sängen och paket, för många kort på mig som nyvaken, sång. Hade bakat cup cakes åt Ny reklam kvällen innan som jag bjöd på till fikat. Jag tror det var rätt uppskattat. Släkten fick även sina på kvällen. Liw bjöd på pizza till lunch och Marcus hängde sedan med oss till Waynes. Där satt vi och glassade i solen flera timmar mot väggen. Sen var det dags för släktens firande. Enligt tradition får den som fyller år bestämma vilken maträtt det ska bjudas på. Jag valde såklart Biff Rydberg, min favoriträtt efter köttfärssås. Marcus och Hanna hälsade på efter middagen. Senare gick vi till Pipes och jag avslutade sen hela kvällen med att slå ihjäl mig på den hala isen på vägen. Väldigt kul.

Min fula hund

Spookie
Hur coolt är det inte att ha en hund som blinkar med ett öga?!

Det var Liw och jag... Det är Liw och jag...

Det här är jag och Liw. Avmålat från ett av mina favoritbilder. En bild som är tagen av Annie på Liseberg i väntan på Håkan Hellström. Jag och Liw ser konstiga och glada ut, vi gör samma pose och är sjukt peppade.
Liw är min bästa vän. Jag har många bästa vänner, men Liw är den som jag har varit kompis med nästan längst. 5 år typ sådär.
Liw har tröstat mig i mina värsta hjärtesorger och är väldigt bra på att säga till när jag håller på att ta ett dumt beslut, även varit med i mina lyckligaste stunder.
Med Liw har jag varit i Åre med 4 gånger, varav 3 gånger har vi varit bästa kompisar.
Liw och jag har upplevt de bästa åken och min stukade käke i Ullådalen, och Liws onda och dumma fötter.
Liw gör mig glad!
Liw är helt enkelt en väldigt älskad och omtyckt vän som kommer vara med om mina kommande lyckliga och olyckliga stunder.

I övrigt är detta en utav de finaste teckningarna jag har målat. Stämningen, färgerna, ALLT blev så fruktansvärt bra. Bilden är fotat med min mobil, och det är ju lite komiskt att den har bättre färgåtergivning än min scanner, sämst. Bildkvalitén är sämre men färgerna bättre. Bättre att ni ser färgerna bättre. I min scanner blir Liws hår ROSA!

Våren är här!

Gammal bild från den 26:e mars.
Förra året så kom våren den 26:e mars. Då släpade jag med Toni ut på promenad i solen och fotade rinnande istappar i buskar vid vätterstranden. Det var vår och jag var kär. Igår blev det vår för första gången detta år, och jag är ännu mer kär. (vad töntigt det lät) Igår satt jag och Toni och solade mot husväggen. Det var nästan så varmt att man kunde sitta utan jacka utan att frysa, men ryggen blev kall då. Underart. Nu hoppas jag att snön ska smälta så att det kan komma lite vårblommor och att jag kan gå till stadsparken och plocka vitsippor :)

... Inga bekymmer man är lycklig var dag...

Och hur fint är inte Disney-klassiker. Tex Timon och Pumba? Aladin? Sebastian och Ariel?
Klicka här.

Lady Gaga

Tror både jag och Marcus sitter och smålipar lite just nu över att Lady Gaga kommer till Sverige 7/5. Men vi har inte råd! :(

Jag har aldrig varit så mycket för konserter. Jag har varit på 6 stycken stora tror jag, coh fem utav dem var på Håkan, och tre utav dem var gratis! Red hot chili peppers blev det ju i Stockholm en gång för tre år sen. Men d fick vi biljetterna för 300 kr st, väldigt mycket billigare än ordinarie. Men Lady Gaga hade varit något alldeles speciellt att se. Får helt enkelt hoppas på att när hon kommer nästa gång så är jag lite mer förmögen.


RSS 2.0