Spookie ♥Höstpromenad

Förra veckan gick jag och Toni till stadsparken så att jag kunde få sparka på löv och han kunde få blåsa på hästarnas mulor. Självklart också för att hålla varann i handen och pussas överdrivet mycket.
När jag är sjuk vill jag alltid gå ut, typ som idag. Världens finaste väder. Men illamåendet stoppar mig. Dumma dumma mage.

Ett gult fält.


Bild härifrån.

Ett sådant fält ska jag också ha när jag får ett sånt där fint fönster i mitt framtida hus.

Dumma dumma JLT!

Varje morgon går bussen till Mullsjö kl 07.50. Då tar jag bussen från myntgatan(min busshållsplats) kl 07.35. Det är då trean som går. Idag var det väldigt mycket folk på bussen och det är förståeligt eftersom vädret inte var det bästa i morse. Bussen var full och busschauffören ber oss snällt att vänta på extrabussenn som kommer om två minuter. Jag är snäll så jag vill inte gnälla på att jag har bråttom, men extrabussen kom inte utan ettan kom sen sju minuter senare. Självklart var den också för full för att jag skulle kunna få plats utan jag fick snällt vänta på extrabussen. Jag försökte förklara för chauffören att jag inte kunde missa min buss på stationen eftersom då missar jag hela skoladagen, har bara en lektion på fredagar. Han ser tjurigt på mig och säger nej. Jag blir förbannad och säger till honom att han faktiskt representerar JLT och att han faktiskt borde ha förståelse och släppa in mej. Men nej han stänger dörren framför näsan och åker iväg, och där har jag missat hela min skoldag. Kul.

Jlt är dumma eftersom de inte sköter sina extrabussar. De tänker inte på att endel inte kan klaga på att det var "problem med busstrafiken". De borde läxa upp sina anstälda också så att de blev lite trevligare. På bussen mot Mullsjö är de alltid jättetrevliga säger godmorgon och ger en ett leende. Men i bussarna på stan får man inte ens ett hej tillbaka. Skit är vad det är.


Sxbh

SHOOOOHOOOO!
I december ska jga ha min första EGNA utställning, på Johans café i Jönköping. FETT FETT FETT!!
Kommer mer information senare.

Puuuuuuss

DET SNÖAR!

Skulle bara säga det den 16 oktober.

Ebba i magen
Efter dopet kollade jag igenom bilderna som jag tog på Christina och Henrik när deras Ebba var i magen. Vi hittade världens finaste äng med smörblommor och tusenskönor. Måste visa flera av dem sen.

Höst
Ett urval
Bilder från den senaste veckan.

Dop för EbbaIgår åkte familjen ner till Halmstad över en dag för att vara med när Ebba döptes. Hon är min första syssling på mammas sida. Ett underbart vackert dop. Jag sprang runt i kyrkan med kameran i högsta hugg och kände mig lite smålarvig. Som alla bebisar gör så lukatr Ebba underbart. Kan ingen göra en parfym med bebisdoft så att jag kan spruta det på allt och alltid känna bebisdoft.

Idag fick jag och Toni äntligen internet i lägenheten och även alla kanaler till tvn. Vi har massa massa massa kanaler, haha. Nästan överdrivet mycket.

Fler bilder kommer :)

Galen i garn.

Sitter i fåtöljen på bäckalyckan, lyssnar på Melissa Horn. Imorgon sitter jag i en annan fåtölj i södra Jönköping. Fick lära mig att jag inte ska flytta till torpa utan till söder, låter konstnärligt. De senaste dagarna av magont och packande har satt spår i mitt ansikte, stresspåsar. Jag ser helt plötsligt 10 år äldre ut. Men allt är nästan färdigt, det är bara saker kvar som vi måste använda imorgon, typ tandborste.

Sitter och virkar mormorsrutor som ska bli till en stor filt. Fick inspiration från min nya pysselbok Galen i garn, köpte den på akademien bokhandelns utförsäljning. 30 kronor! Billigt billigt. Köpte an annan pysselbok också. Den med för 30 kronor.

Idag var dessutom (troligtvis) min sista uteserveringsfika. Detblev lite varmt så jag och Toni passade på att dricka kaffe latte på Waynes. Plus en cookie såklart. Bästa fikat!

IMORGON GÅR FLYTTLASSET!RSS 2.0