Failure to lunch




Älskade Sk9!
Det här bandet har jag följt länge och jobbat med nu i tre år fram och tillbaka. På den vägen har de iförsig bytt trummis, då hette de Willowland. Nu när deras nya album släpps har jag fått äran att göra skivomslaget. De hade såklart redan en idé men den var inte helt fel. Jag känner mig stolt över dem. Jag känner mig stolt över mig själv att de fortfarande vill ha mig.
De bad mig skriva lite om albumet i bloggen så det kan jag ju göra.


Jag har tillbringat en del timmar med bandet nere i deras studio och fått höra Ronnie sjunga och skrika, eller vad nu han gör. Han gör det så bra! Det är inte fake utan han tar ut allt på skivan. Han har utvecklats i rösten sen förra albumet och det märks stort. Patrik ger sig in på egna riff.
Mina ögon blir alldeles stora utav den trummisen. Jag tyckte att den förra var grym men Henrik rockar! Fy vilket fjantigt uttryck. Men det har blivit mycket ändring sen Henrik kom med i bandet. Han är duktigare och lägger till egna rytmer.
Enligt mig är låt nummer sju bäst, you´re doing it (all wrong). Skön sång som har mycket influenser av hur sk9 var wolliowland fast att den här låten är mycket bättre.


Så jag säger bara till Ronnie, Patrik och Henrik: Jag följer med er hela vägen! ;)


Ps. Imorgon kväll, fredag har de sin releasefest för albumet klockan 19.00! Kom dit med alla dina kompisar. Kostar tjugo spänn. Om du vill köpa albumet så kostar det 100. Ds.

På lördag!


På lördag har min klass utställning!
Kom dit och köp massa tavlor. 25% utav försäljningen går till vår klassresa. Vi ska åka till Köpenhamn.

28mars



Idag fick det en bild på Nathalie Portman från Black Swan. Såg den på bio med Hanna och Johanna idag. Äntligen!
Men filmen var tyvärr en besvikelse.

Beställa bilder



Jag gör ju som en del av er vet beställningar ibland. Alltså ett porträtt på dig själv eller någon annan målat med Promarkers. Just nu målar jag bara på a4 och det tar jag 600 kronor för.
Det måste vara skarpa bilder och ljusa, helst vill jag också ha flera bilder att välja mellan.
När du beställer ett porträtt kan du önska till viss del hur det ska se ut, tex att håret ska vara som på bild tre eller fyra. Om du tex vill ha med några grejer i bilden. Jag är flexibel.

Om det skulle vara så att du vill ha ett porträtt eller kanske ett annat motiv i en annan teknik går det också bra. Då använder jag antingen blyerts, akvarell eller akryl. Gällande de teknikerna går priset att diskutera beroende på motiv och storlek.

Endel frågar om jag fotar porträtt till tex dop, bröllop, porträtt och nej tyvärr. Jag gör bara det till sådana jag känner än sålänge, så de bilder ni har sett i bloggen är personer jag känner.

And when it rains will you always find an escape?



And when it rains
Will you always find an escape?
Just running away
From all of the ones who love you
From everything
You made yourself a bed
At the bottom of the blackest hole
And you'll sleep 'til May and you'll say
That you don't want to see the sun anymore

Ny leksak



Igår mådde jag väldigt mycket bättre än vad jag förtjänade. Men jag och Hanna tog mod till oss och gick på Ikea en lördag i lönehelgen. Mycket folk kan man lätt säga. Jag köpte utemöbler till min altan, skitfina och dom passar mig så bra! Sen efter var vi på Mediamarket och jag köpte mig en ny kamera, en Canon G12. Har längtat efter den så mycket och nu kunde jag äntligen köpa den. Jag vill ha en kompaktkamea och ta lite mer vardagliga bilder med.

25mars, gårdagens



Tecknade min outfit från igårkväll. Den blev inte riktigt så, det enda jag ändrade var skorna. Det blev platta skor.

Detalj.

Detalj ur mina nya målning.


Drar nu



Idag börjar festen tidigt eftersom vi ska till Bongo redan vid åtta. Dumma 92or som inte kommer in efter no haha♥

Oyeah.

Gif Created on Make A Gif

Haha älskar gif'ar♥

Många dagar vill jag inte göra någonting och allt på en gång. Jag är skittrött och har druckit mig hög på kaffe. Jag har målat i skolan. Har äntligen kommit igång med det igen och känner inspirationen i mig.
Idag är det våffeldagen och det serverades våfflor i skolan, jag åt ingen och fik sitta och dricka mitt kaffe och bara njuta av lukten istället. Det blev även årets första utelunch. Sallad på päronens baksida med syster.
Ikväll blir det utgång. OYEAH!


23mars



Det här var gårdagens teckning. Den är bara pågående en sålänge. Men tjyvens vad lång tid det tog att få till det svarta att bli riktigt svart. Nästan alla måste ju se var ifrån motivet är.

17,18,19,20,21&22mars





För ett tag sen köpte jag ett till Moleskine-block. Det var extrapris på en sida, kommer inte ihåg vilken. Men jag kom på för någon dag sen vad som skulle bli av det. Jag tog idéen ifrån Bokkei. Jag ska(iallafall försöka) måla en bild per dag och publicera det här på bloggen. Det här ska bli så spännande!

Ikväll.



Ikväll ville jag gå ut. Gå till Bongo med Liw. Stå och frysa och röka alldeles för mycket. Samtidigt ha en fin drink i handen och spendera hela kvällen och prata med folk man inte känner. Sen blir Liw såklart sjuk. Snyft. Krya på henne♥

Men inte kommer kvällen bli dålig för det! Ikväll ska jag vara hemma hos Hanna med Johanna för att göra tacos och kolla på någon kärleksfilm. Inte fy skam för det.

Mellanmål





Mitt bästa mellanmål är turkisk yogurt med solrosfrön och linfrön. Så gott!

LennonheartOno




Den här fina tshirten fann jag på hm. Väldans fin tyckte jag. Jag som började farscinera mig av deras livsstil och relation i höstas. Sen världens sötaste halsband med en ekorre som berlock och ett hjärta att ha på lillfingret, tyckte jag kunde behöva lite extra kärlek.

Jag vill ha helg! Jag vill gå till Bongo med min fina Liw och dömma och drömma.

Ett ovanligt ego




Jag tar typ aldrig egofoton med min kamera, bara med photo booth haha♥ Fjantigt egentligen men jag tyckte jag fick till håret bra idag när jag och syrran skulle till a6. Det blev en tshirt som var sjukt snygg från hm, visar den sen. Min plånbok skriker lite. Nu ska jag kolla på desperata hemmafruar som börjar igen. KÄRLEK♥

Finbesök






Jag är ledig idag så jag har haft Spookie över natten och ska ha honom hela dagen. Massa massa kärlek. Jag skämmer oftast bort honom riktigt mycket. Han får äta grädde från en sked och sen får han äta och dricka ur mina finskålar från Koka blå. Sen får han en helt egen kudde i sängen som han ligger och snufsar på.

Suck.


Tusch coh akvarell på akvarellpapper.

Det vore lättare om du bara kunde dö


Tusch på akvarellpapper.

Hardcore


Blyerts och tuschpenna.

Utgång pågång!




Nu drar jag snart till Angelica med Liw. Vi ska förfesta och sedan gå på en fest som jag inte vet vart den ligger. Jag har illrosa ögonskugga dagen till ära från paletten. Fina fisken!
Jag har även turkosa strumbyxor men dem får ni säkert se en annan gång.

Akvarell






I måndags köpte jag akvarellfärger. Kan alltid låna i skolan men jag vill ha mitt eget. Det var inte lite dyrt heller, plånboken skrek av smärta. Men längst ner är iallafall resultatet. Testade att använda maskeringsfärg(tror jag det heter) för första gången. Det är så jag har gjort de allra ljusaste partierna. Skitkul!

Tråk

Ta inte bilden seriöst...

Jag har kul i skolan. Eller inte. Grundkurs i photshop, tror det är min femte grundkurs nu. Wei!

Blekt Pippi


Bara massa tråkiga Photo Booth bilder nu för tiden. Förlåt.

Jag var hos frissan idag, Mikael som är min hårguru haha. Det blev bara kortare i nacken och lite fränare stuk på pagen eller vad man ska säga. Längtar till det kommer till axlarna. Det syns inte så mycket på bilden men det har typ blivit en blek röd färg, jag älskar den♥ Jag kallar den blekt Pippi.

Idag har inte dagen gått så bra, men imorgon då ni! Imorgon kommer Marcus till Jönköping för en kväll. Då måste ju jag självklart träffa honom, jag saknar ibland ihjäl mig efter honom. Vi ska till Bongo och bara vara galna. Innan dess är det en tjej som ska intervjua mig om mitt konstnärsskap eller något liknande, det ska bli kul!

God natt!

Tatueringen

 

Sådär ja! Nu har ni sett hela tatueringen. Den är inte helt perfekt än eftersom det fortfarande är skorpor som ska läkas och sådär. Jag är så sjukt glad över den och jag tycker den är så vacker.
När mamma såg den frågade hon varför de små fåglarna var där?! Kort och gott: Den stora fågeln ska väl inte behöva vara ensam...

Strax ska jag åka till Studion för att äta middag med halva familjen och faster och farbror. Det är ju trots allt min födelsedag. Suuuuuck åt att bli gammal :(


Dagens




Det här är ungefär en dagens. Jag hade hatt dagen till ära, orange läppstift och skarfs. Jag tyckte jag såg riktigt konstnärlig ut. Var på stan en stund och köpte mig två t-shirts, en väska och en plånbok.
Idag fick jag även hem min palett, det gick snabbt. Den är jättefin och jag vill börja sminka mig nu i alla färger för jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken. I-landsproblem.

Snart 21

Om två dagar fyller jag år, tusan också. Jag hatar att fylla år. Då blir man ett år äldre...
Jag kan knappt fatta att jag har varit tjugo i ett helt år redan. Jag skulle vilja vara det i fem år till. Nu när folk frågar hur gammal jag är kommer jag typ säga "Jag har 20plus" haha. Jag letade upp bilder från förra födelsedagen:

Jag hade världens blommigaste klänning. Ingen större skillnad på mig egentligen. Sebbe charmade Liw och det fångades på pricken.


Vi lekte lekar.


De sjöng och jag hatar sånt därav minen.


Vi dansade Robin-dansen. Världens bästa dans.


Det här är bilder från släktkalaset. Toni lånade Marcus glasögon och såg kul ut.
Gif Created on Make A Gif

Eleven.se



Har blivit så himla trött på att jag typ bara har neutrala ögonskuggor plus typ tre nyanser av blått. Därför har jag beställt den färggladaste paletten någonsin från eleven.se! Hoppas detta kommer bli bra. Längtar tills den kommer, sjukt vad färgglad jag ska va då!♥

Skatan


En liten visning genom plasten.

Min första tatuering. Tre fåglar, en stor och två små som ska sitta där resten av livet. Fina fisken!
Vanligaste frågan: Gjorde det ont? Som in i helvete ibland men jag kan tänka mig värre smärtor. För det mesta var det bara pirrigt. Jag var så nervös så att jag skakade. Toni var med mig och han hade skrämt upp mig som sjutton och när väl Erik började så var det "Vad snackar du om?!" Så såå ont gjorde det inte.
Jag är sjukt stolt!

Får ta bort plasten imorgon och så kan jag även visa de andra två.

RSS 2.0