Sk9Förra veckan hade jag videoinspelningen med Jönköpings bästa band! Det band heter Sk9. Gamla Willowland. Det var två dagar som gav väldigt mycket. Denna gång hade pojkarna en ganska bra idé faktiskt. Det var mycket växlande väder. Spöregn till strålande sol.

Coolaste prylen everJag måste ha en sådan!

Bingo.


I måndags var jag, Matilda, Hanna och Rasmus på Max. Då träffade vi Bingo Rimér. Det var ju lite annorlunda.

Konfirmation
I söndags konfirmerades min bror Gustav. Det var en sval sommardag. Gudtjänst och fika efteråt såklart.
Ett första steg till vuxenlivet. Svårt att tänka att nästa år början han gymnasiet.

LördagJobbar hårt på Media markt både idag och igår. Men ibland får man ju lite för det också mer än lön. Förra månaden så var jag tydligen extra duktig så jag fick en biobiljett. YEAH

Detaljer


I torsdags var det svinkallt och jag såg det som ett tillfälle att använda min nya jacka från Våran Kåk. Tillsammans med sjal, väska och rosett från Erikshjälpen.

Träffar Liw en onsdag

Liw fyllde år för ett tag sen så det var ju dags att fira den stora händelsen. Vi gjorde inget jättestort utav det utan jag gjorde pannkakor till oss med glass, sylt och nutella. Special.
Liw ska vara borta fram tills på söndag och jag saknar alltid ihjäl mig lite efter henne. Så det var på sin plats att träffas och fira.
Och hon blev jätteglad för sin present.

Kreta

Här kommer en del bilder från när jag var på Kreta i maj. Äntligen...Bilderna sammarfattar en h'rlig och varm resa av sol, vackra byggnader, fiskspa, helfriterade räkor och mycket annat fint.

Paket.Detta paket ska min vän Liw få utav mig i nittonårspresent. Tror att hon kommer bli sjukt glad.

I am the best thing you never had.


Tusch på akvarellpapper.

TodayJobbat idag från klockan fem till elva. Jag ska inte klaga men den tiden är hemsk för jag står själv i köket de två sista timmarna och det är sjukt stressigt. Så nu är jag trött och ursäktar mig för att jag inte bliggar jättemycket. Har blivit så eftersom jag jobbar mycket och inte har med mig kameran överallt. Men imorgon slänger jag nog upp en målning eller illustration tror jag.

RSS 2.0