Löv

Lite sådär klassiska bilder på löv med vattendroppar på. Kan det egentligen bli mer tråkigt. Men jag tycker de är ganska fantastiska eftersom jag har tagit dem med telefonen. Borde ibland slänga mina andra kameror. Drar nog till busken en dag med systemkameran. Då lär det ju bli ännu bättre bilder.


Torsdag


Bild från svampplockningen.

Var i skolan idag och jobbade lite mer på skulpteringen. Sen har jag jobbat hela kvällen. Eftersom det var Hv-match ikväll var det såklart rush och det ör alltid lite tufft. Men imorgon är jag LEDIG! Och resten av helgen! Första gången sedan juni jag är ledig fredag till söndag. Helt fantastiskt. Det bästa är att jag inte har planerat någonting, så det lär bli något riktigt spontant.

Amanda Nummer Två

Promarkers och copicmarkers.


När jag och Amanda ska presentera oss för nya personer när vi är tillsammans blir det ofta stora frågetecken eller så tror folk att vi driver med dem att vi heter samma namn. Då brukar det alltid vara att jag är nr ett och hon nr två. Detta går tillbaka till gymnasietiden då vi brukade festa med ett gäng som gick på högskolan och var från USA. Jag vet inte riktigt hur det gick till men jag träffade dem några gånger innan Amanda hängde på. Då blev det alltså nr ett och nr två. Amanda brukar också säga att vi är varandras bästa raggingsrepliker för att killar alltid måste fråga om vi verkligen heter samma sak, men det går ju att diskutera.

Rebeccagångertvå


Promarkers och copicmarkers på a4
Rebecca Simonson. Typ världens snyggaste brud.

Tid att sätta sig och måla eller teckna är något jag inte har nu för tiden. Mest bara en timme dit och en timme hit. Så att framställa dessa tog ungefär en kvart gånger 7 dagar att göra. Att ha mer tid till annat är något som jag kan önska men som jag lika gärna kan hoppa över. Men att ha tid till att måla, det önskar jag mest av allt.

En lördag

Testar då mobilbloggning för första gången. Känns sådär.

Min mamma och jag har varit på loppis idag efter att jag försov mig sisådär en timme. Hittade inte så mycket men det var mycket folk i rörelse. Mamma ska på jönköpingsgalan ikväll. Jag hjälpte henne med sminket och sjukt vad bra det blev. Ibland funderar jag på att bli något inom smink men sen tänker jag alltid efter och tänker guuud så enformigt. Men sen kom hon iallafall iväg. Skjutsade pappa sedan till samma ställe och nu väntas det förfest med följande utgång med mina finaste kompisar och hönapönan alltså min syster.


Instaspam IV
Det känns som att det enda jag gör är att jobba och gå i skolan. Men man kommer väl bara göra så här en kort tid i livet. Jag kämpar på för det är ju så himla kul! Jag tycker om skolan och jag tycker om mitt jobb.

Men bara då för att förklara bilderna lite som beskriver senaste tiden i livet.

Vid skolan finns ett träd som har tappat alla dess löv, tyckte lite synd om det igår men sen tyckte jag mer synd om mig själv för att jag frös till is av kylan. Så det blir nog mössa framöver.
Jag träffade min fina vän Annie för att uppdateras om det senaste i hennes liv. Vi ses inte så ofta så när vi väl ses är det underbart och vi har alltid så himla mycket att prata om så att vi knappt hinner med allt.
Jag har försökt bli bättre på att äta frukost. Har blivit sjukt dålig på det sen jag flyttad hemifrån så nu har jag köpt massa gott och äter lyxfrukostar hela tiden. Denna frukost var turkisk yougurt med hasselnötter, solrosfrön, banan och honung. Nice!
Pappa är snäll och ger mig mat på kvällarna då jag är ledig, alltså nästan aldrig. På vägen dit så hittade jag en död fågel. Den var lite småäcklig.

TrattisarI tisdags tog mamma med mig ut till hennes svampställe så jag fick plocka svamp. Som jag har längtat på senaste tiden. Har jobbat så mycket så har inte hunnit. Jag tyckte det var rätt tröttsamt i början eftersom jag inte såg svamparna. Men efter ett tag hittade jag några men mamma hade såklart tre gånger så mycket svamp som jag.
Tillbringade långa stunder med kameran i högsta hugg också. Spookie tyckte inte det var sådär jättepopulärt som vanligt.

RSS 2.0