En vanlig söndag.


Har gjort en kreativ hörna på mitt skrivbord. Massa pennor, sorterade med skitpennor och fina pennor. Tyckte det behövdes, om jag sitter vid köksbordet blir jag iväg körd när alla ska äta och måste plocka undan allt. Bättre att ha det framme hela tiden eftersom jag oftast använder mycket material.
Askarna som är till vänster är jag stolt över. Det är en presentask och en klockask som jag har papier maché'at. Riktigt fint och mysigt. Min dator har ju slutat att ta emot trådlösa nätverk så just nu står macen på skrivbordet men hoppas på en mac book pro.
Köpte en foundation idag för första gången på två år ungefär. Har inte behövt det innan eftersom jag har relativt bra hy utan fläckar men nu har jag fått röda fläckar lite överallt i ansiktet, och eftersom jag använder en rouge åt det röda hållet så framhäver det fläckarna så behövde något som täckte dem.
Liw gjorde min underhållning efter jobbet på Johan's café.
Väster: Kärlek. Höger: Ny kjol från Gina. Like.

Aqua

Bjöd Toni på restaurang igår. Vi bastade innan och hade det mystigt. Gjorde oss iordning tillsammans. Det var jättefin och god mat till inte alls ett för dyrt pris. Jag åt scampisallad, jättegott. Nu sitter båda och nördar sig med telefonerna.

Iphone


One ring


Det stillastående vita havet

"Ett stillastående vitt hav" är vad jag numera beskriver vår trädgård som. Och resten av hela Jönköping.

Två porträtt

Första på Evelina och andra på Anna.
Igår tror jag att jag tröttande på snö för all framtid. Kanske. Men jag satt inne hela dagen i pyjamas och en filt om axlarna. Men dagen var kreativ så jag målade lite också, mer kreativ kan jag väl inte bli och mer kommer det att bli idag. Mina fötter var så kalla av golvet så att när jag satte på mig tofflor så fick jag en sådan där stickande känsla när det är för varmt.
På kvällen när min man kom hem så tog han med mig till Harrys och bjöd på mat och massa goda tjejdrinkar, namnam! Medan han drack öl. Kände mig riktigt tjejig. Han fick barsångerskan att spela för mig, men dock var det ju fel låt. Men det var ju så gulligt så det gjorde inte så mycket.

Frukostpicknick


Överraskade Toni med frukost på sängen för några dagar sen. Tyckte det var gulligt utav mig.
Snön yr just nu utanför fönstret och jag tänker inte gå ut en meter idag. 
Förresten så var det 365 dagar sen jag och Toni träffades för första gången idag. 

WE ARE THE WORLD 25 FOR HAITI

Och hur underbart är inte detta?
Men måste de göra datoranimerade röster? Tex lil wayne eller Akon?

New haircut

Lite sådär mörkblont. Nog är det den snyggaste färgen jag har haft, enligt mig. Och den gjordes inte utav Michael(min frisör sen typ 8 år tillbaka!), han gjorde nämligen frisyren. Jag måste nog skratta mig lite lycklig tror jag. Lite lagom 60-tal över det hela.

Bilder

Bilder som jag har gjort under den senaste månaden.

lördagsbajs

Flyttade hem mina grejer från Huskvarna idag. Mer finns det väl inte att säga om det.
VILL HA RÅD TILL EN EGEN LÄGENHET!

Min dator är sönder. Snyft. Nätverkskorten har slutat att fungera så har inget internet och den är seg som tusan. Hoppas på en ny i födelsedagspresent ^^

Jag är riktigt dålig på att blogga men hoppas att det blir bättre väder och nu har jag min scanner med så jag kna få in alla nya bilder :)


Vårkänslor

Gå in på vårkänslor.nu och skicka en väldigt fin sång till någon som du tycker om!


2009

2009:
- Åkte familjen till Stöten en långhelg. Hanna och Amanda skulle följt med men de blev sjuka och fick stanna hemma.
- Åre för sjätte året i rad och det var det bästa någonsin. Jag och iw upptäckte massa roliga ställen med mycket puder. UNDERBART!
- Gjorde mitt sjukt snygga lady gagainspirerade porträtt till bild&form-fördjupningen.
- Träffade Toni för första gången en kall fredagskväll.
- Läste ut Breaking dawn.

2010:
- Det blev Stöten detta året med och Toni hängde på medans syster stannade hemma. Lärde Toni åka snowboard och det hade han ju inga svårigheter för.
- Arbetslös och inga pengar menas med att det inte blir Åre för min del.
- Målar för fullt med mina älskade promarkers ♥
- Mer händer nog inte i mitt erbetslösa liv...


Mig själv en tisdagEn sådandär fin egobild nu i snöovädret. Tog den igår när mitt hår var perfekt för första gången på länge... i tjugo minuter, sen la det lig igen. Jag hade typ en 50-tals frisyr med fina ockar längst ner i topparna och volym på hjässan. Kände mig så fin men det förstördes när jag gick ut.

Instängd.

Jag har inte skaffat någon nyckel än till huskvarnahemmet, så därför är jag idag instängd. Niklas är i skolan och Toni på jobbet. Det är nästan att jag börjar utveckla klaustrofobi här...
Jag tänkte inte på det när dom åkte i morse och jag sov. Toni kommer i försig hem om typ en timme eller två men jag blir så rastlös. Hade planerat att söka några jobb idag och sen hälsa på på Peset om någon hade tid, nu är det förstört. Så nu sitter jag är rastlös och funderar på vad jag ska hitta på.

RSS 2.0