Knuksap

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn rlol i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Länk

Päronblom


Ludvika II


Bilder från när vi gick promenad med Rex och från Peters kalas när Adrian fick en klubba som var lika stor som hans huvud.

Danish Crown

Jag ska nu berätta att jag har äntligen fått ett sommarjobb. Helt tack vare min älskade Marcus, eftersom han jobbar där. På Danish crown ska jag tillbringa varje helg hela sommaren ut. Lördag och söndag från kl 07-20. Och jag ska få snygga ben på köpet eftersom jag ska cykla dit och tillbaka varje gång. Eller vi får se vad som händer med snygga ben biten...

Ludvika


Älskling och bebis Adrian.

I fredags gav vi oss av till Ludvika. Vi åkte med Svärmor, Niklas och hans Anna. Vi var framme på kvällen och då hände inget speciellt mer än att vila sig från den långa resan.
Jag och Toni trängdes den natten i en liten extrasäng. Väldigt mysigt men sömnen var inte så bra.
Ludvika hade marknad årecis som Jönköping, så det bar av in till stan för att äta oskcrade munkar och kolla efter billiga saker. Jag tyckte det var mysigt för jag fick ta Adrian i vagnen. Att gå runt med en barnvagn är ju faktiskt allt för mysigt. Men jag vill dock ha en rosa barnvagn till mina framtida barn.
På vägen tillbaka till Linda och Peter hittade vi en loppmarknad. Jag och Anna jublade medans Toni och Niklas enbart suckade. Hittade endel fynd. Toni och jag gick ut med Rex efter det och fick en stund för oss själva att pussas ifred.
Eftersom Peter fyllde 30 så var det fest. De närmsta samlade för en härlig grillning i trädgården. Vi hade en himla tur med vädret.
Toni och Peter gick ut senare på kvällen medan vi andra stannade hemma och drack häxbrygd och kollade på MArley and I.

Origami
En dag hade jag väldigt tråkigt. Då började jag vika fåglar. Det slutade i en mobil som jag hängde i lampan, bild 1 3 4. Jag har även vikt en ros och en drake som blev miffad. Jag vågar inte visa upp dem för de blev så dåliga.
Angående de två sista bilderna så har jag kommit på något nytt. Måla på bokspapper. Skitsnyggt! Måste bra skaffa snyggare ramar till. Och en bättre bok...

Nytt smyckesträd


Före - efter.

Igår var jag och mamma på stan. Hon köpte ett smyckesträd till mig. Plus body lotion, nagellack och en klänning, jag har faktiskt en väldigt snäll mamma. Men detta var speciellt. Jag har letat överallt efter det där perfekta smyckesträdet, överallt. Jag är lite kräsen. Letat på dyra ställen, billiga, second hand. Men igår så fanns det bara där. Ljusblått och fint. Och inte second hand utan från Indiska. Tyckte jag var bra.

Zzznark

Det är supermysigt när Toni kommer hem och är trött. Han snufsar in sig i sängen. Han nästan kräver att man ska klia honom i hårbotten "precis så som hans mamma gjorde när han var liten".
Strax efter det somnar han. OCh efter tre minuter kommer snarket. Men det låter inte som när min morfar snarkar, eller när min farbror snarkar. Det låter som Toni. Toni låter osm en hund. Typ som Spookie. En lättsam snarkning med några grymtanden då och då.
Ibörjan när jag och Toni var tillsammans så hade jag jättesvårt att somna om Toni snarkade. Men nu är det mest en trygghet som får mig att somna lättare.
På natten börjar Toni alltid snarka ungefär kl 6 på morgonen. Ibörjan vaknade jag alltid men nu har jg väl blivit van.

"ZZZZnnnaaaark, GRYYMTANDE" kom det där ja.

Göteborg
Marcus och jag åkte iväg till Göteborg för att lämna in arbetsprover och för att sätta sprätt på lönen. Gjorde av med ungefär en tredjedel så det kändes ju bra. Ingen mer shopping för mig denna månaden.
Vi träffaade på Jennie som slog följe med oss. Det blir såklart lunch på Systrarna Olsson. Min favorit!
Det blev mycket vandrade fram och tillbaka. Vi tillbringade en timme inne på Beyond Retro. Om man bara hade pengar att byta ut hela min garderob så skulle den nya bara fyllas utav fina second hand klänningar därifrån.
Latte, cola och godsaker ute i solen.
Marcus var trött så jag fick köra hem och då blev det full hals på Lady Gaga. Kom hem med onda fötter.

Amanda hjärta Röda korset

Historien om min dag.
Jag skulle cykla hem till Hanna ungefär vid klockan ett. Då var det strålande solsken och jättevarmt så jag tog på mig shorts och en kort klänning. På vägen blev det nästan för varmt men som tur var har Hanna en sval lägenhet så jag slapp att svettas ihjäl inomhus också.
När jag skulle hem var det lagom varmt, tills jag kommer till a6. Plötsligt blir det svinkallt och på köpet spöregn. Många klagomål på snön från i vintras men detta var värre. Iskallt regn. Minus minus minus.
Det slutar regna när jag kommer till stan och vid tändsticksområdet cyklar jag förbi Röda korset second hand. Jag hade några mynt över så jag gick in för att kolla om det fanns något fynd. Jag såg nog ganska förstörd ut när jag kom in genomblöt och nästan inga kläder alls. Det var tydligen bara jag i butiken så de två som tillhörde personalen var snabbt framme och gav mig en tröja att låna. De satte mig ner vid ett bord så fick jag te och bullar. Sen frågade vad jag var ute efter. De hämtade massa saker till mig att se på. Tillslut nöjde jag mig och sa tack för allt. Jag gick då hem med en fin gammal bok, en skinnportfolio och en gammal saftflaska, för ynka 20 kr.
Jag tycker Röda korset förtjänar en extra stjärna. Det var guld värt ♥

Förr i tiden


För ett år sedan:
Var jag och Toni i Halmstad och hade en mysig helg.
Gick jag på bal med guldiga skor.
Gjorde jag min första illustration till jp.
Fotade jag Toni till hans bal. Sjukt vad stiligt.
Gick vi på studentfester och längtade som tusen till studenten.
Var det så varmt att jag låg och solade i bikini.

Nu:
Söker jag och Toni lägenhet.
Har jag klippt av mitt hår. Närmre snagg kommer man inte om ma ska ha en frisyr.
Har jag kommit in lite i bloggvärlden som illustartör.
Ligger kameran mest på hyllan.
Avundas jag dem som går i skolan.
Har jag inte ens börjat använda mina korta byxor.


HaircutVar och besökte frisören i onsdags. Inget planerat att jag skulle klippa av det igen, men det fick bli så iallafall. Älskar det!

Flickr1 2 3 4

Inte ofta jag är inne på Flickr. Men när inspirationen är på noll så finns det alltid till hands.

A.t-sallad
Jag och Toni skulle göra en vanlig ceasarsallad, men den blev så tråkig när vi läste receptet. Vi la då till chili på kycklingen, tomat, gurka och päron. Underbart gott!

Gula rosor

Mamma gav mig gula rosor idag för att jag har kommit in på Mullsjö folkhögskola.

Dagbok

Igår hittade jag en jättefin anteckningsbok.
Jag ska börja skriva dagbok igen. Jag gjorde det alltid innan, alla minnen som jag har glömt bort finns där så därför har jag lite ångest att jag inte ska komma ihåg det som händer just nu.
En fin penna har jag också fixat, en namnskylt och massa massa saker att skriva om.
Kommer en bild sedan hoppas jag.

Vampire DiariesTvå snygga män med en snygg kvinna. Kan det bli bättre. Jo att männen dessutom är vampyrer.
Kan inte vampyrhysterin ta slut snart?! Jag blir bara mer och mer beroende...
Har hela säsongen på datorn eftersom jag är extremt dålig på att hålla koll på tvn.

Puss


Två av mina bästa män <3

Toni är en sådan man som ställer upp på mycket. Kl 18.00 en onsdag går han gärna upp till Stadsparken med mig, bara för att jag inte ska känna mig ensam. Han ställer upp på att hålla hunden medans jag lägger mig på marken och fokuserar med kameran. Han ställer gärna upp som modell om jag vill, även om han inte vill, för jag behöver någon att öva på. Man ställer upp för varandra. Även om det bara är en liten smågrej som att hålla min kamera när jag knyter mitt skosnöre.

Vitsippor
Mötte underbart motljus och vitsippor i Stadsparken för några dagar sen.

Trakaserar Toni med kameran
Bilder från igår.

Back in the days - Motorcyklar
Någonstans i ettan på gymnasiet hade jag en period då jag bara teckande av motorcyklar och ritade porriga mangafigurer, riktigt coolt enligt mig då. Jag var helt inställd på att skaffa motorcykelkörkort när jag fyllde arton, och ha en Honda i någon sportmodell. Då ville jag bli något inom industridesign eller arkitektur. Har ändrat mig sen dess som tur är. Jag är sämst på att designa bilar och etc. Jag är tom bättre på att måla kroki, och det tycker jag är mitt värsta ämne inom konst. Även om det är skitkul.

Papper och penna från Mamma och Pappa.


Lady Gaga.

Första teckningen sedan arbetsproven blev klara. Jag tror aldrig har haft så lite inspiration som jag har haft de senaste dagarna. När jag sa det innan högt så fick jag höra kommentaren "Men så mycket inspiration kan du väl inte haft när du var liten?!" Faktiskt, det hade jag. Jag satt med mina kritor hela tiden när jag var liten. Det jag gjorde när jag kom hem från skolan var att sätta mig med mina pennor och rita. Det är väl främst mamma och pappa jag har att tacka för att jag kan teckna så bra. Jag tyckte när jag var liten att det fanns obegränsat med papper och pennor hemma. Vi hade tuschpennor, färgpennor, oljekritor, vanliga kritor och mer än vad jag kommer ihåg. Jag har väl dem också att tacka för att de sponsrar mitt tecknande idag, och stöttar mig såklart.

Trött.


Visst är vi fina?! ;)

Idag är jag bara trött. Pga dålig sömn och att vakna och att ha försovit sig gör inte det bättre. Då blir man bara ännu mer stressad. Jag har gått runt trött och degig, men hoppas på att ändå kunna hålla ögonen öppna ikväll eftersom jag ska träffa Hanna.

Bloggen

Jag har lovat mig att aldrig gå med i någon slags sida med löftet "mer besökare om du är medlem."
Men jag gjorde det iallafall, för nu tipsade Kandee mig om det och då var jag nästan tvungen att testa.
Och vet ni?! Det gjorde det. På bara en eftermiddag har jag fått 50 mer besökare.
Det enda jag måste göra är att klicka in på andar som också är medlemmar där och det är ju inte så svårt.
Denna sida heter Bloggtrafik.se! Kolla in där och bli medlem så får jag också poäng! Och om du blir medlem genom mig eller någon annan blogg så får du 100 extra poäng!

Nu kan du få mig så lätt

Nu är arbetsproverna inskickade. Ångesten är över. Nästa vecka börjar ångesten om jag kommer bli antagen eller inte. Annars får jag väl bli alkis eller något liknande. Nu ska det firas med pizza.


Söndag.Foto från någon gång i veckan.

Vill helst av allt bara sova hela den här dagen. Ligga och dra ut mig i sängen utan att en enda ska få störa mig. Men jag måste jobba, och sen fixa det sista med mina arbetsprov. OYEAH!

En bra lördag.

Igår från Valborgsfirandet hos Alexandra.


TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ALLA FINA KOMMENTARER!
JAG VÄLKOMNAR ALLA MINA NYA LÄSARE OCH HOPPAS PÅ ATT NI STANNAR!


Det blev en riktigt lyckad fest igår och man gick hem glad.
Idag har jag gjort arbetsprover och cyklat, nu senare ska jag träffa Hanna.


RSS 2.0