Vinter i Lundvika

Toni och jag har busat med Rex, som kan hoppa extremt högt. Det blev en vinterpromenad vid Sörviksgruvorna. Även fast man inte såg så jättemycket av dom eftersom allt är täckt av snö.




..och dyk...



Toni nakna bröst finns inte längre. Besök hos tatuerare.

Vi firade med kalas att Linda hade fyllt 30.

Hannapanna II


Hannapanna


Today


Hanna är söt.

Jag var duktig idag, för jag gick upp tidigt och det har jag gjort sen i måndags. Måste vända på dygnsrytmen. Träffade Hanna. Fikade. Sen fick jag in en snabbfotografering med Hanna och hennes söta hund(som ser ut dom ett får). Upp till kfum för att cykla. Lär mig massor, det är ju kul.

Mamma och pappa bjöd på spagetti med köttfärssås enligt mina önskemål med god granatäppelssallad. Jag och Toni ska låna deras bil upp till Ludvika. Resn avgår imorgon, och resan ska bla innehålla en tatuering för Toni.



Ny design

Jag fattar egentligen ingenting om html-koder.
Så jag kan behöva lite hjälp...

Är det någon som vet?!

- Min side är 140px bred men när jag ska lägga upp en bild i den så blir den ju antingen 100 eller 200. Hur får jag den lika stor?

den där katten...

Enda sen mamma och pappas kompisar fick kattungar när jag var ca 6 år så har jag alltid velat ha en egen katt. En sån där svart tanig liten katt, som ser ut som en nakenkatt med päls. Precis en sån där min dagisfröken skaffade som hette Moses. En fin liten innekatt som ligger och väntar på en tills man kommer hem på sin prinsessrosakudde. Det är ju bra att jag har en underbar Toni som också gillar katter. Nu när jag ser honom ligga i sängen sovandes med Simba i famnen såkommer dte nog passa oss väldigt bra.

En katt är som jag, mest självständig. Därför passar jag så bra ihop med katter. Men ibland måste man ju bara krama sönder dom för att dom är så söta. Man ska samtidigt ha respekt för en katt eftersom katter inte morrar innan som bits, som hundar gör.

Tyvärr har det ju aldrig varit aktuellt i min familj att skaffa katt. Först och främst är mamma allergisk och vi bor så nära stora vägar om vi skulle ha en utekatt.

Jag blir ju helt förälskad i varenda katt jag bara stöter på. Min kompis Marcus skaffade en katt för ett tag sen, en ljus nakenkatt vid namn Cleo. Hon var nog den underbaraste katten jag träffat, tyvärr var han tvungen att ge tillbaka den :( När jag fick reda på att Simba skulle vara här i två veckor tyckte jag det var perfekt. Då kunde jag ju verkligen se om jag inte var allergisk mot katter(har endel gånger haft misstankar om det), det har inte varit några problem hittills. Och jag kan verkligen se om jag gillar att ta hand om en katt. Inga problem.

Nu blir det sängen och spinna tillsammans med Simba. Puss!






bilder från sälen







ett ögonblick i bilen


Munksjöbro.

När jag skulle parkera inne i stan en dag förra veckan var det såhär vackert vid munksjöbron.
Jag var bara tvungen att stanna,avnjuta ljuset ett lite tag och sen ta upp kameran. Sådana här fina moments får man inte tillbaka tänkte jag.
Jag hade varit ute och sökt jobb den dagen. Jag var stressad av ingenting alls. Det var en dålig dag helt enkelt. Men min solnedgång gjorde mig påbättre humör.


fotoserie - rakset





Toni fick ett väldigt fint rakset utav mig i julklapp.
Jag glömde visa bilderna jag tog när han använde det.

simba från lejonkungen



Katten Simba.

simba

Hejhej!
Min dators nätverkskort har trolightvis gått sönder. Där av dålig uppdatering. Men hoppas att senare ikväll kunna lägga upp bilderna från Sälen och visa Simba, en katt som har flyttat in här hos oss för två veckor.

Imorgon i backen

Imorgon är jag mest glad över: att det är typ -15 och det är fiiiint snö! SKOGEN hoppas jag på ^^
Imorgon är jag mest irriterad över: att backarna stänger så tidigt.
Imorgon ser jag fram emot: tills klockan är nio och jag får åka bräda.
Imorgon ska jag äta: makaroner medköttbullar. Riktig back-mat!
Imorgon funderar jag mest på: om jag är en mes eller inte?!
Imorgon ska jag: ÅKA BRÄDA!

Känn er AVUNDSJUKA!

söka jobb

Nu har jag skrivit klart mitt cv. Det blev lite mer än en halv a4. Hoppas det räcker. Allt nödvändigt står med, och så en bild såklart! Ska till stan imorgon när det öppnar och hoppas på tur inför jobbsökandet! VILL HA JOBB! VILL HA JOBB! VILL HA JOBB!

Har varit lite kreativ med och gjort en "Avatar", men den vågar jag inte visaför jag tyckte den blev lite halvkass.

Sovdags!


flying


snöknasboll




Frusen pojk i snön.

snöäventyr





Utsikt från stadsparken

Släpade ut Toni och Spookie på en liten fotorunda, i det iskalla och snöiga vädret. Jag har inte använt kameran ute nu på ett tag så det sliade lite i fingrarna. Toni fick sedan ställa upp som modell, var tvungen att testa refexskärmen som jag fick i julkapp. Bilder kommer om en stund.

snufs2


nyår



samtliga bilder är Annies.

bmx


Rickard - kfum

Vad har jag gjort det senaste egentligen? Jag har cyklat. Inte hela tiden. Men några gånger. Toni är ju en bmx-tönt, det vet ju alla ;) Men efterom han ska testa på snowboard så får väl jag testa på hans extremsport, vilket då är bmx. Just nu cyklar jag bara fram och tillbaka på ramper för att lära känn cykeln men det går framåt och när året är slut ska man väl ha lärt sig en del. Toni sa att jag får ha som nyårslöfte att klara en 360 men jag är sjukt höjdrädd så vi får se hur det går med det.

Idag var vi uppe där en stund och det blev en stund fotande också. Några bra bilder iallafall. Jag hatar blixt mer än nägot annat i kamerasammanhang. Inte för att det inte blir snyggt, utan för att jag inte är duktig på att handskas med den. Men övning ger färdighet.

Har i denna bilden använt mitt Sigma 10-20mm. Skärpan är kass och den har svårt att sätta fokus på sånt som rör sig denna bilden blev den bästa.

God natt!

syréner


Vissen syrénbuske.

Tyvärr så är bloguppdateringen rätt kass just nu. Dels beror det på att jag inte har någon fotoinspiration. Vädret är ju himla kasst!!! Och så har jag ju börjat cykla. Inte för att jag inte kan cykla. Men att cykla runt på en såndär barncykel i massa coola ramper haha! Helt ärligt är jag sämst men det går framåt. Massa blåmärken iallafall. Fan va cool jag är!!!

Nu skajag och Toni upp till kfum och vara jättetuffa!

0901


På den tiden så...
- Firades nyår på Centrum med Amanda.
- Färgades del 1 i processen BLI BLOND IGEN!
- Flöt idéerna fram på en surfingbräda gällande konsten.
- Jag har för mig att det var då jag skapade Asandberg.blogg.se

Nu för tiden så...
- Firades nyår hemma hos Annie med världens fest med massa bra människor!
- Har jag inte färgat håret på 3 månader och kan inte bestämma hur det ska se ut.
- En del idéer kommer upp lite då och då.
- Skapade jag en systerblogg till denna men den försvann nästan lika fort.

en knasboll


En Knasboll...
...älskar en mest av allt.
...erbjuder sig att ge frukost på sängen när man är alldeles för trött för att vakna.
...smeker och gosar med en när man har mensvärk.
...eller värmer vatten i en flaska om det första inte hjälper.
...tycker att man är söt när man är sjuk och ser allt för gräslig ut.
...tar knasiga kort på en när man sover och använder det som bakgrundbild på mobilen. Väldigt hemskt.
...älskar man mest av allt.

Har du också en Knasboll?

ritad amanda


Nyår, igår och idag.

Har inget att göra idag, så jag ritar. Även om jag inte har något speciellt att rita. Jag är världssämst på att rita fötter. Det ser ut som cp-skadade ankfötter mer än mina fötter.
Jag väntar på att Elin ska komma hem från stallet så att vi kan fika. Toni jobbar så han kan inte underhålla mig.

Förresten hatar jag min scanner. Det "röda" är egentligen CHOCKrosa och det "mes-lila" är egentligen JÄTTElila.

RSS 2.0