Kärlek till alla barn.



Idag har jag gjort något riktigt bra.
Så bra för att vara mig så att alla borde tappa hakan!
Jag har blivit fadder till ett barn i Afrika.
Överbliven kärlek och 200 kronor i månaden kommer gå till henne/honom.
Jag känner mig snällare än någonsin.
Jag har aldrig gjort något för fattigdomen i världen så läste jag på en blogg om att hon hade ett fadderbarn.
Det lät enkelt, och det var det också.

Idag onsdag

Ha ha.


Nu ska jag titta på True Blood, tredje avsnittet tredje säsongen. Det är för spännande!
Klubba i munnen från Gränna. Blåbär min favvis.

Gränna





Toni hälsar att han var jättetrött i dag, det är därför han ser så sleten ut.

Tog med Toni på en utflykt till Gränna idag. Även om jag aldrig tänker Gränna som en turiststad så är det verkligen det. Man kommer verkligen till en helt annan miljö.
Jag hade köpt med mig hallon, jordgubbar och munkar som vi mumsade på.
Badkrukor som vi är så badade vi inte. Alldeles för kallt. Brrrr.

Bad



Jag har bestämt mig för en sak. Jag ska börja simma, minst två gånger i veckan, helst tre.
Men jag tycker det är skittråkigt att simma för jag är så extremt dålig på det.
Men till hjälp har jag denna fantastiska baddräkt och min väldigt fina kompis Liw till hjälp. Jag är verkligen kär i baddräkten, den är så himla söt och fin! ♥
Så det borde väl gå.

Bubble



Fina Annie har tagit bilden från förra veckan när hon, jag och Liwan satt på vätterstranden och käkade pizza, ananas, godis och blåste såpbubblor. Det var mys det.

Korven och bröden i Lupinlandet.






Jag, Anut och Liwan åkte till Bankeryd för att plocka lupiner till päronens fest. Det blev många myggbett, falska sånger och en eller två brännässlemärken.
Sen lekte vi korv med bröd också. Världens bästa lek haha. ♥

Godmorgon!



Godmorgon alla sovande människor!
Klockan är nu 06.08 och jag drar till jobbet om tio minuter.
Avundas er lite som kan sova fram till tolv, då jag har jobbat halv min dag.

Puss!

Min soliga Midsommar.











Denna härliga och soliga midsommar ♥
Mamma och pappa hade anordnat fest hela dagen. Massa folk som är trevliga.
Jag sprang som vanligt runt och tog kort på alla människor. Vi hade tre hundar på trädgården som sprang runt och busade, efter enbart tre timmar kunde lägga sig ner för att vila.
På kvällen hade Hanna bjudit hem folk till sig. Vi rökte alldeles för mycket som vanligt, drack vin och turkisk peppar, grillade, spelade kubb, fick myggbett, åt banan och choklad, pussades, gjorde dumleklubbakonst och hade väldigt VÄLDIGT trevligt. Det kunde nog inte bli särskillt bättre.
Dock tog jag inte så många kort som jag ville, men endel blev det ju.
Jag hade på mig mina nya jump suit från Åhlens och nagellack från Viva La Diva, rekommenderas inte.

Fest i valen.



Den 28-30 juli ska jag och Marcus jobba på Emmaboda festivalen. Vi kommer vara de två töntarna som släpper in alla och tar betalt eller något likande. Det kommer bli fett. Vi ska bo i ett tremannatält och skrika oss alldeles för hesa.
Var ju där för tre somrar sen. Då var jag sjutton år gammal och höll mig nykter. Jag dansade till familjen och kollade på Miss Li när hon satt och drack öl med mig och mina kompisar. Det ramlade in en tjej i vårt tält som tydligen hade hånglat med Kristian Anttila. Jag gick på skogspromenad med Gabriel som ville hångla, det ville inte jag. Vi åkte kundvagn ner för en backe och ramlade i ett dike. Awsome!

Blir nog ännu roligare i år eftersom jag åker med Marcus!

Christina och Henrik + Knotten


För någon vecka sen fotade jag Christina och Henrik. De ska få en knott någon gång under nästa vecka.
De bor i Anderstorp utanför Gislaved så var där en eftermiddag. Vi hittade väldigt fina miljöer och även lite fotografier blev det hemma hos dem.
Mer bilder kommer...

Green


Bilder från 100611.

Såklart kollade jag in bröllopet igår. Jag tycker verkligen att Victoria är en grym person så självklart är jag glad för hennes skull.
Jag och mamma åkte upp till Motala för att hämta pappa för att han hade cyklat Vätterrundan. Fruktansvärt trött var han, vilket är förståeligt.
De andra som vi skulle hämta tog lite längre tid på sig så vi gick till Harrys för att kolla på bröllop och äta lunch.
På kvällen satt jag och Hanna på Amor och rökte vattenpipa. Vidare till Fiskarns. Självklart hann vi med väldigt mycket prat och glada stunder.

Trötter?


Photo Boothade igår precis när jag hade kommit hem från jobbet. Såg jag ut såhär?! Jag ser så jävla trött och sliten ut. Men jag hoppas jag såg bättre ut sen när jag, Annie och Liw satt på vätterstranden och gottade oss med pizza och godis. <3

Jobbdagar...

Jag fattar inte folk med heltidsjobb hinner med allt. Jag har jobbat måndag till torsdag i två veckor. Och jag tycker inte att jag hinner med någonting. Jag hinner inte måla, jag hinner inte redigera min bilder, jag har inte inspiration att göra något. Jag är bara trött.
Jag har tre timmar efter att jag har slutat. Sen måste jag gå och lägga mig.
Men jag har iförsig ledigt på fredagar, och sen gäller det ju bara helg från och med nästa. Jag hade nog ganska tur att få detta jobb bara på helger, för aldrig att jag hade orkat med att jobba måndag till torsdag, även om det är väldigt kul.
M å s t e v a r a v u x e n s u c k .

På återträff med Es3c













Galet vad jag saknar vår klass efter i lördags. Alla filosofiska stunder haha. Kristoffer som hojtar "eh Sandberg!"
Jag bara saknar allt. Främst rasterna. Lektionerna var inte så mycket att ha. Klassresan till Danmark är också något att fira.
Men festen var iallafall asfiiiin! Vi satt på Marcus balkong och rökte alldeles för mycket. Typiskt när man hamnar i ett sådant sällskap. Hanna flätade Kristoffers hår så att han såg ut som en bondflicka. Snackade om vad alla hade för sig nu för tiden. Jag pussades såklart mycket med Toni. Vi åt pizza. Tua lärde mig att rulla cigg.
Självklart hade jag min extremt coola svarta långklänning som jag verkligen älskar!


Student 2010










Elin, Niklas och Annie tog studenten.
Elin var nog den som staplades säkrast iallafall på sina klackar av de alla studenter jag har sett idag. Så söt och oanligt lång. Niklas tog av sig halva kostymen det första han gjorde när han kom innanför dörren. Niklas har ju turen att ha fått ett haltidjobb direkt efter studenten. Jag har aldrig sett någon så glad som Annie på studenten. Helt fullständigt överlycklig och jätteglad. Hon bar runt på sina gosedjur hela dagen.
Annie och Elin fick varsitt porträtt gjorda utav mig. Tyvärr glömde jag bort att fota Elins men det var lika fint som Annies. De blev båda väldigt glada. En bra och personlig present tyckte jag. Annies pappa hade satt upp kort på Annie över en hel vägg hemma hos dem. Sjukt kreativt.

Så nu hoppas vi att alla studenter kommer hem hela och glada och att alla minns den som en väldigt rolig dag! För man gör ju aldrig om den.

Danish


Bästa bilden tagen ifrån google. YEAH!

Har jobbat nu i två och en halv dag. Jag gick hem idag för att jag inte mådde så bra. Står och vaktar en jättestor maskin så att jag kan fixa allt när den går sönder. Den packar köttfärs, jag ska aldrig mer äta köttfärs i hela mitt liv vilket är förståeligt. Idag fick jag hoppa in extra på SPRÄTTEN som det så fint kallas. Där sprättar man upp vakumföråackat kött, trevligt.
Men jag trivs VÄLDIGT VÄLDIGT bra än så länge, dagarna är inte överdrivet långa, alla är supertrevligs och jag kan inte ett enda namn medans alla verkar kunna mitt.
Så ag är precis som dem på bilden. Jag har en stor randig overall, fyra lager handskar, mössa och hårnät, fula vita gummiskor, förklädeoch sjävklart får man inte glömma alla kläder under också för et är bara 4,5 grader i genomsnitt inne i fabriken.

puss.

Amanda och Hanna grillar





Förra våren/sommaren kom jag och Hanna på att pepsi sexpaxk och grillad korv på Axamo är lite av livets bästa. Så därför tog vi tillfälle denna lörsdagskväll att grilla och dricka Pepsi. Tyvärr så hade inte Coop Pepsi på burk så det fick bli cola. Vi satt och kollade på alla roliga ungdomar runt omkring och mest bara njöt av värmen ich myggorna såklart.

Hemma



Älskling tog med mig på mysig middag på Hemma och sedan bio. Vi åt entricote coh glass på Hemmas uteservering och myste. Kysstes alldeles för mycket och var väldigt mycket kära, så som det ska va.
Såg Prince of Persia, en typisk film i min smak. Jag hade skavsår utav mina nya skor så fick gå barfota hem.

Nya saker som gör en glad


1. Block för att skapa. 2. Fint nagellack.

3&4. Blomstrande klänning som jag fick utav mamma.

5. Gammal plåtburk för tobak som jag hittade på en marknad i Ludvika. 6. Regnbågsfärgad klänning.

7&8. Två parfymer i miniformat från pappa.

9&10. Smyckesskrin från Ludvika och finfina clips.

Twitter



Gjorde den här igår. Den är gjord utav scrapbooking-papper som sitter fastlimmat på en vanlig duk. Tyckte den blev assöt. Den fick platsen ovanför mitt skrivbord.

RSS 2.0